Dashboard | +Follow
//Perfect Im Not
Disclaimer

For your information, this blog belongs to a BOY who is almost 20 years old. Although the design of my blog quite GIRLISH, but I'm a real man. I hope you do not judge people from their blog.
Dont Forget To Leave Your Footprint On My Cbox. TY!


Navigate Here

Entry Him Links Tutorials


Message




My Past



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Edited by Tengku Rizwan
Best view in Google Chrome only.
hary yang membosankan !
Saturday, January 22, 2011 | 11:17 PM | 0 tweet

sori , lame da wawan tak updated blog nihh . bz laa an keja skolah . maklum laa org maseh skolah . hihi !
ni ! wawan nak cite sikit nih . wawan beci laa dgn FAKER ! kat fb wawan byk FAKERS ! aritu , ada la seorg budak pompuan SIAL yang ganggu wawan . dha laa wawan BOSAN , dia ganggu lagi . dah tu maki wawan g tu ! tu laa wawan sakit hati sangat . die maki wawan kat chat box brani , dh wawan bwk kat WALL , tau takut ! MIDDLE FINGER for her ! wawan dh tak tahan , PrintSreen kan ape yg die chat kat wawan , then wawan post kat wall , ramai yang maki die jugak , dah tu , tau takut , die opline . HUH ! benci laa kat org macam tu :(


Older Post | Newer Post