Dashboard | +Follow
//Perfect Im Not
Disclaimer

For your information, this blog belongs to a BOY who is almost 20 years old. Although the design of my blog quite GIRLISH, but I'm a real man. I hope you do not judge people from their blog.
Dont Forget To Leave Your Footprint On My Cbox. TY!


Navigate Here

Entry Him Links Tutorials


Message




My Past



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Edited by Tengku Rizwan
Best view in Google Chrome only.
tired | penat
Thursday, February 10, 2011 | 12:47 AM | 0 tweet
salamualaikum :)
nihh ! wawan nak taip tentang ape ehh ? wawan ari ni takde blajar sgt laa . hmm . jarang masuk kelas sebab sibok dengan latihan Nasyid tuh . Hmmm . penat laa jugak . wawan tak turun skolah ptg ni . wawan penat laa . baring je rini . hmm . arini ada perjumpaan Kadet Remaja Sekolah dahh tu, berkawad pulakk . apuhh ! lemah semangat dgr . hmm . Dayang and Ariff pun tak turun , mereka kate penat . hihi . t laa wawan buat surat bg tau cikgu :)) hehe . Madam n Sir ! wawan tak nak join Kawad , wawan takbleh , sebab wawan ada penyakit Asthma . okay okayy ! hihi . WAWAN tetap taknak ! wawan tak nak hitam . AHAHA . anak raja takbleh berpanas taww ! tdi kmi takde latihan nasyid , sebab cg nak record music kmi org sme an cg latiff :))

hmm .
nak cite ape lagi ehh ? wawan sebnr nye ngntok nihh . nak tido . seluruh badan ni lemahh . oakyy . wawan tido dulu ehh . daaa !
salam :)
muahh !


Older Post | Newer Post