Dashboard | +Follow
//Perfect Im Not
Disclaimer

For your information, this blog belongs to a BOY who is almost 20 years old. Although the design of my blog quite GIRLISH, but I'm a real man. I hope you do not judge people from their blog.
Dont Forget To Leave Your Footprint On My Cbox. TY!


Navigate Here

Entry Him Links Tutorials


Message




My Past



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Edited by Tengku Rizwan
Best view in Google Chrome only.
taktau nak cakap ape
Friday, February 25, 2011 | 11:38 PM | 0 tweet
before itu, wawan suka dgr lagu ini . tapi wawan tak tau tajuk lagu nya . ari tu wawan lepak an kawan2 kat Cikgu Kas kafe . time tu , mereka ada mainkan lagu tu, dgn pantasnya wawan tanye dgn pekerja mrke apa tajuk lagu ini . AHAH . tak malu betul laa . so , wawan dah tau tajuk lagu tuu :)) Disaat Aku Mencintaimu nyanyian Dadali . Band Indonesia kott . hehe . ingatkan blik dri lepak wawan nak download , tapi dh sampai rumah wawan lupa tajuk lagu nyaa . adoohhh ! takdapat la nak layan nihh . so , pastu kebetulan juga kami lepak kt tempat yg sama juga . so , pendek crita, wawan nak pekerja tu bluetooth kan lagu tu ke hp wawan .. kan senang . cuba laa dulu wawan bluetooth . HAHA wawan sertakan link lagu ni . hehe . from youtube :) Dadali Disaat Aku Mencintaimu


Older Post | Newer Post