Dashboard | +Follow
//Perfect Im Not
Disclaimer

For your information, this blog belongs to a BOY who is almost 20 years old. Although the design of my blog quite GIRLISH, but I'm a real man. I hope you do not judge people from their blog.
Dont Forget To Leave Your Footprint On My Cbox. TY!


Navigate Here

Entry Him Links Tutorials


Message




My Past



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Edited by Tengku Rizwan
Best view in Google Chrome only.
exam =,=
Friday, September 2, 2011 | 2:58 AM | 0 tweet


Assalamualaikum w.b.t

Salam Sejahtera *ngarut la pulakk* huhu

chhhiiiooobieeehhhh ! wawan lame dah tak update entri wawan . tak tau nak update ape . tambahan wawan dha takde laptop lg , laptop dah osak , =,= taknak beli lagi . ahha . wawan skrg salu online gune hp , tapi dapat bukak fb je , tu pun free , tau kann 0.facebook.com tuu . hehe

wawan nak ucapkan HAPPY EID MUBARAK kpd semua blogger ehh .
cuti raye seminggu jee , tak bykk . dhaa la lepas raye ni TRIAL STPM 2011 ! O.M.G hahhhh ! *versi shueb* hihi . wawan belum ade prepey lagi laa ntuk exam , wawan skrg ni bz ngn KKSV STPM 2011 . huhu . byk sgt tuu . taklarat laa nak buat byk sgt . korang doakan wawan dapat jawap semua soalan nti k ? hehe . sape2 yang exam jugak, gud luck too ! DO YOUR BEST AND MY BEST ! hehehe .

okayy laa , wawan chauuwww dulu ehh . nak buat kerja kusus tu , bebebebebyk sgt . huhu :P

K . Wassalam :)
<3




Older Post | Newer Post