Dashboard | +Follow
//Perfect Im Not
Disclaimer

For your information, this blog belongs to a BOY who is almost 20 years old. Although the design of my blog quite GIRLISH, but I'm a real man. I hope you do not judge people from their blog.
Dont Forget To Leave Your Footprint On My Cbox. TY!


Navigate Here

Entry Him Links Tutorials


Message




My Past



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Edited by Tengku Rizwan
Best view in Google Chrome only.
O.M.G HAH !
Monday, September 5, 2011 | 6:16 AM | 0 tweet





Salamekom :)
hari ni wawan sesangat happy sebab org yang wawan sayang *OPPPSSS ! soryy* bagi wawan gift yang SPECIAL bagi wawan . sebab die bagi DOMOKUN stuff kat wawan . SESESESESEKUA SESESESESANGAT ! hahah :) tapi wawan rase lain sebab ari tu , wawan gurau je nak mintak gift , kan ari tu die g shopping , wawan suroh die bli DOMO . ehhe . die nakk . tapi wawan tolak *MALU TAU, MINTAK HADIAH DR POMPUAN* hihi tapi dalam hati , nak sangat :) seminggu wawan tggu hadiah tuu :) balik je dr skolah tdi , wawan trus g jumpe die , mbik tu GIFT tuu . hehe :) dah dapat gift tu , tak sabar nak balik umah , nak tengok DOMO yang die bagii . punye nye SUKE hati wawan balik rumahh .

TERIMA KASIH BEBANYAK KEPADA SI DIA , WAWAN KENA RAHSIAKAN IDENTITI DIE KAT CNI , TAPI WAWAN HANYA BLEH BGTAU NAMA DIE :

<3
CIKGU AYU
<3
*bukan nama sebenar*hahaha

wawan taktau nak balas dengan ape :) tggu bday die laa wawan bg hadiah :) tunggu okayy !

JASAMU TETAP KU KENANG HINGGA AKHIR WAKTU :)hahaha








Older Post | Newer Post