Dashboard | +Follow
//Perfect Im Not
Disclaimer

For your information, this blog belongs to a BOY who is almost 20 years old. Although the design of my blog quite GIRLISH, but I'm a real man. I hope you do not judge people from their blog.
Dont Forget To Leave Your Footprint On My Cbox. TY!


Navigate Here

Entry Him Links Tutorials


Message




My Past



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Edited by Tengku Rizwan
Best view in Google Chrome only.
Wishlist Wawan
Monday, January 30, 2012 | 6:05 PM | 0 tweet

Di pagi yang indah ini*yerr . wan nak buat enrty ni . lame dah tak buat enrti . salu nye buat copypste dari google . hehe . burok perangai nak ? okayy. Wawan pagi nak citer pasal "Wishlists". tahun ni , banyak benda yg wawan nak tau. Memang banyak ! tak terkira :D soo ! arini wawan nak list-kan cikit jer . hee . yang wan ingin-ingin kan . hee . Jomm kita mula . hee .
Firstly, wawan inginkan benda ni dari tahun lepas dah. smpe sekarang tak dpt2 benda nih . agak2 eh bila ehh . Nak kumpol duit beli , tak smpe2 cukup . ahha :D tabong habis kena korek HAHA . okayy ! wawan inginkan DSLR a.k.a Digital Single-Lens Reflex yg model Nikon D90 wawan paling-paling-paling minat. tengok tu , ada 3 paling tuuuuu ! minat sangat la tu . hee :D Ni die gmbr

Nikon D90


Wahh . Pergghhh ! tak tahan tengok gmbr , apatah lagi nak pegang kan ?? hee . tapi wawan dah da pegang tu , ada kawan wawan punye . hee . start ari tu la wawan minat kat Nikon D90 , setting die , best sangat . agak2 ehh , bile eh dapat ? ehe . klo tak dpt tu , Nikon D3100 jadi laa . asal DSLR . hee :D ADDICTED sangatsangat . tambahan lagi wawan minat photography dan wawan ni photogenic , siap ada page lagi , klik la ni k ? Wawan Rizwan Photography
jgn lupe like okayy :)

Secondly,wawan nak lappy baru . yang ni , wawan mesti nak jugak ! hahahahha
malas laa nak letak gmbar laptop . hee . letak gmbr Ipad je laa . yang ni wawan nak selain laptop . hee

Ipad 2




Then, wawan pun teringin sangat nak dapatkan BlackBerry. ape-ape pun BlackBerry laa :) hee . wan tengok kawan pakai tu , jeles tu ade laa :D hee .



BlackBerry Curve 8520


satu lagi , tetiba je wawan addictedd dgn Fixie . hehe . Sangaat best laa wawan tengok bila kita kayuh :) bergaya . eheh . reka bentuk nya simple tapi rugged kan ? hee


Fixie


cantik kan Fixie ni ???? hehe . White colour tuu . wawan suke suke suke :) agak2 eh , bila dapat ehh -,-
Kla , tu je pat wan entri . sebenar nya , byk yg wawan nak . tak tertulis kt entri ni . byk sgt . nanti korang bosan bace kaan ?? betol annn ?? hehehe . klaa . wawan nak out dulu .
harap ape yg wan Wishlist kan ni , InsyaAllah dapat dimiliki . Amin :)
Wassalam . Jgn lupa Like k :)
muahhhh !


Older Post | Newer Post