Dashboard | +Follow
//Perfect Im Not
Disclaimer

For your information, this blog belongs to a BOY who is almost 20 years old. Although the design of my blog quite GIRLISH, but I'm a real man. I hope you do not judge people from their blog.
Dont Forget To Leave Your Footprint On My Cbox. TY!


Navigate Here

Entry Him Links Tutorials


Message




My Past



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Edited by Tengku Rizwan
Best view in Google Chrome only.
Tutorial Untuk Daftar SAYS.com
Monday, June 18, 2012 | 7:58 AM | 0 tweet

Lama dah wawan tak update entri nih. dah hampir sebulan dah. Ye ker? Hihi. Takpe. Hye blogger ? Korang sihat ke ? Hihi. Harap korang sihat. Hihi. Okay. Wawan nak entri pasal SAYS.com . Sekarang kan byk yang share recomm. dari SAYS.com kan untuk dapatkan income dengan mudah. Hihi. Wawan skrg ni pun tengah usaha nak share banyak-2. masalah nye Wawan kurang online babtu siki sangat earned. hehe. Tak macam yg laen rajin share. Hihi.

Direct to the points ! Wawan arini nak buat tutorial pasal SAYS.com :)
*baru nak try buat tutorial. menjadi ke tak, Ada aku kesah kan?*

Langkah 1 : Click link ini. Wajib click taww ! SAYS.com
Langkah 2 : Korang sign up or connect dgn korang punya account Facebook pun dapat :)
Langkah 3 : Letak username korang. cth : http://username.says.com/
*yang di Bold itu, korang letaklah nama korang k.
Langkah 4 : Dah siap create account? then korang click ini okay? >CLICK<
Langkah 5 : Kalau tak paham jugak, Click yang nih pulak. HOHO >>CLICK<<
Langkah 6 : Siap ! Hihi.

//Terima Kasih korang sebab sudi baca and ikut tutorial yang sangat merapu nih. Hihi

FYI, Ini ialah tutorial wawan yang pertama pernah wawan buat. Hihi. Nanti buat tuto lagi k ? Hihi.

Thanks For The Reading.
Wassalam





Older Post | Newer Post